close
9.1 van 10
 uit 254 beoordelingen
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Ruw grafmonument 42 | E130 foto 1

Ruw grafmonument 42 | E130 Brons

Twee Basalt zuilen met hierop een bronzen blad bevestigd waarop de inscriptie in brons kan worden gegoten. Deze zuilen zijn geplaatst binnen een omranding van gezaagd basalt.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets u... lees meer >
Product
43935
Bloem, plant of boom
Blad, Boom/blad 3d
Catalogus
Grafmonumenten
Collectie
Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Staande steen met vloer, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur
Beige, Bruin
Materiaal
Brons
Onderdeel
Zuilen
Steensoort
Basalt
Uitvoering
Staande steen met vloer
Vormgeving
Natuurlijke zuilen, Zuilen
Productomschrijving
Twee Basalt zuilen met hierop een bronzen blad bevestigd waarop de inscriptie in brons kan worden gegoten. Deze zuilen zijn geplaatst binnen een omranding van gezaagd basalt.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.



Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Soortgelijke modellen