close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 42 | E130 foto 1

Ruw grafmonument 42 | E130 Brons

Twee Basalt zuilen met hierop een bronzen blad bevestigd waarop de inscriptie in brons kan worden gegoten. Deze zuilen zijn geplaatst binnen een omranding van gezaagd basalt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43935
Bloem, plant of boom
Blad, Boom/blad 3d
Collectie
Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin
Materiaal
Brons
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee Basalt zuilen met hierop een bronzen blad bevestigd waarop de inscriptie in brons kan worden gegoten. Deze zuilen zijn geplaatst binnen een omranding van gezaagd basalt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Soortgelijke modellen