close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 44 foto 1

Ruw grafmonument 44 Zwerfkeien

Grafsteen steenmannetje bestaande uit keien geplaatst binnen een omranding van keien. In een van de middelste keien is de tekst gezandstraald. Ook is een bronzen lantaarn binnen de omranding verwerkt.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen e... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43937
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin
Materiaal
Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen steenmannetje bestaande uit keien geplaatst binnen een omranding van keien. In een van de middelste keien is de tekst gezandstraald. Ook is een bronzen lantaarn binnen de omranding verwerkt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen