close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Ruw grafmonument 49 | E169 foto 1

Ruw grafmonument 49 | E169

Twee Amazone zuilen met hiervoor een bronzen beeld ‘De Terugkeer’ van 96 x 27 x 20 cm. (€ 1.875,00) geplaatst binnen een omranding van keitjes met hierbinnen blauwe edelsplit, Rosa Corallo brokjes en tuinaarde.Een grafmonument maken wi... lees meer >
Product
43942
Catalogus
Grafmonumenten
Collectie
Natuurlijk, Zwerfkeien
Productgroep
Kindermonumenten
Steensoort
Amazone
Uitvoering
Compleet model
Productomschrijving
Twee Amazone zuilen met hiervoor een bronzen beeld ‘De Terugkeer’ van 96 x 27 x 20 cm. (€ 1.875,00) geplaatst binnen een omranding van keitjes met hierbinnen blauwe edelsplit, Rosa Corallo brokjes en tuinaarde.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen