close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument met glas 23 foto 1

Ruw grafmonument met glas 23 Glas

Ruwe grafsteen met hiernaast een glasplaat met genkabbelde zijde zodat het ruwe effect terugkomt. Dit geheel is geplaatst binnen een omranding van flastones met hierbinnen groene porfiersplit.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleure... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43918
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Ruwe grafsteen met hiernaast een glasplaat met genkabbelde zijde zodat het ruwe effect terugkomt. Dit geheel is geplaatst binnen een omranding van flastones met hierbinnen groene porfiersplit.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen