close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 04 | E082 foto 1

Ruwe grafsteen 04 | E082 Natuursteen, ruwe steen

Grafsteen met gepolijste voorzijde en ruw gehakte zijkanten voor een natuurlijke uitstraling. Rechts ziet u een voorbeeld in Orion graniet.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de lo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43850
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met gepolijste voorzijde en ruw gehakte zijkanten voor een natuurlijke uitstraling. Rechts ziet u een voorbeeld in Orion graniet.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen