close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 16 | E092 van Palissander foto 1

Ruwe grafsteen 16 | E092 van Palissander Natuursteen, ruwe steen

Palissander letterplaat van 12 cm. dik. Als de letterplaat aan de voorzijde vlak genoeg is,kunnen er gezandstraalde letters aangebracht worden. Voor letters op ruw oppervlak geldt een meerprijs van € 3,00 per letter/teken. Rechts ziet u een voorbeeld v... lees meer >
Product
43859
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Kleur
Beige, licht
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Palissander letterplaat van 12 cm. dik. Als de letterplaat aan de voorzijde vlak genoeg is,kunnen er gezandstraalde letters aangebracht worden. Voor letters op ruw oppervlak geldt een meerprijs van € 3,00 per letter/teken. Rechts ziet u een voorbeeld van een dergelijke grafsteen met omranding van flagstones.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Soortgelijke modellen