close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Staande grafzerken Glas, natuursteen

Staande grafzerk met een glasplaat. De orchidee is diapositief gestraald.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elem... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
19842
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk, Roze
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Strip of band
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Roze
Productsoort
Band, strook of strip
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Staande grafzerk met een glasplaat. De orchidee is diapositief gestraald.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen