close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Strak en modern rvs grafmonument Rvs

Een grafmonument dat helemaal van rvs is gemaakt, komt nog niet veel voor op Nederlandse begraafplaatsen. Dit grafmonument bestaat helemaal uit rechte, strakke lijnen en is compleet van rvs vervaardigd. Hierdoor heeft het moment een heel moderne uitst... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
34636
Collectie
Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, RVS
Materiaal
RVS
Staande deel
RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een grafmonument dat helemaal van rvs is gemaakt, komt nog niet veel voor op Nederlandse begraafplaatsen. Dit grafmonument bestaat helemaal uit rechte, strakke lijnen en is compleet van rvs vervaardigd. Hierdoor heeft het moment een heel moderne uitstraling. Een fraai detail is dat alle zijden geen scherpe randen, maar juist een kleine ronding hebben. Hierdoor lopen alle zijden in elkaar over en lijkt het hele grafmonument uit één stuk te bestaan. Op de staande rvs letterplaat is een typografisch kunstwerk gemaakt, dat bestaat uit persoonlijke karakteromschrijvingen. Daaronder zijn de naam en data verwerkt. Omdat het liggende deel binnen de rvs omranding verder geheel bedekt is met potgrond, kan de familie naar eigen smaak veel groen toevoegen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen