close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Teakhout grafsteen foto 1

Teakhout grafsteen Hout, rvs

Grafsteen van teakhout met een handgehakte duif. De rvs grafomranding is gevuld met pebbles.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van... lees meer >
Product
21936
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Kort graf
Kleur
Beige, Bruin
Liggende deel
Geheel beplanting, RVS
Materiaal
Hout, RVS
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Grafsteen van teakhout met een handgehakte duif. De rvs grafomranding is gevuld met pebbles.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen