close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Tiener gedenkteken met rvs en glasparels Glas, rvs

Dit gedenkteken heeft een fris en eigentijds ontwerp en past bij een tiener of jong volwassene. Alle kaders zoals de omranding, maar ook de twee zuilen met ingebouwde lantaarns aan weerszijden van de letterplaat, zijn gemaakt van rvs. Dit geldt ook voo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
30539
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze
Liggende deel
Hart, RVS
Materiaal
Glas, RVS
Productsoort
Glazen foto, Letterplaat
Staande deel
Glas en RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit gedenkteken heeft een fris en eigentijds ontwerp en past bij een tiener of jong volwassene. Alle kaders zoals de omranding, maar ook de twee zuilen met ingebouwde lantaarns aan weerszijden van de letterplaat, zijn gemaakt van rvs. Dit geldt ook voor het grote hart op het liggende deel. De rest is gemaakt van glas. Als belangrijkste deel van het staande gedeelte, valt de glazen letterplaat goed op en is voorzien van tekst en foto's. Het liggende deel is compleet bedekt met roze glasparels.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen