close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnen grafsteen 13 | E213 foto 1

Urnen grafsteen 13 | E213 Brons, natuursteen

Bronzen beeld van 11x11x44 cm. (€ 290,00) geplaatst op een Samocca Black zuil van 26x26x45 cm. met hier aansluitend een Samocca Black omranding van 6 cm. breed x 8 cm. dik met hierbinnen Beach Pebbles. Dit geheel is 60x60 cm. Binnen de omranding is een... lees meer >
Product
44298
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief
Graftype
Kort graf
Kleur
Bruin, Oranje
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Bronzen beeld van 11x11x44 cm. (€ 290,00) geplaatst op een Samocca Black zuil van 26x26x45 cm. met hier aansluitend een Samocca Black omranding van 6 cm. breed x 8 cm. dik met hierbinnen Beach Pebbles. Dit geheel is 60x60 cm. Binnen de omranding is een Samocca Black blokje geplaatst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen