close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonumenten foto 1

Urnmonumenten Natuursteen

Dit urnmonument is van zwart graniet natuursteen. Het opschrift is in de steen gestraald en met bladgoud ingeschilderd. De tekstplaat is op afschot geplaatst zodat deze goed te lezen is en er geen water op blijft staan. Urnmonumenten zoals deze zijn re... lees meer >
Product
22128
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Kort graf
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart

Informatie over dit gedenkteken

Dit urnmonument is van zwart graniet natuursteen. Het opschrift is in de steen gestraald en met bladgoud ingeschilderd. De tekstplaat is op afschot geplaatst zodat deze goed te lezen is en er geen water op blijft staan. Urnmonumenten zoals deze zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Dit dankzij het gebruik van de duurzame materialen en het stijlvolle zwarte grind in het liggende gedeelte.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen