close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Zacht en natuurlijk kindergedenkteken met vlinder Glas, hout, kristalglas, leisteen, natuursteen

Met de zachtgrijze kleur en en natuurlijke structuur heeft dit kindergedenkteken een heel vriendelijke uitstraling. De kleur en structuur komen door het leisteen dat is gebruikt voor de omranding en het staande deel. Er is veel aandacht voor natuurlijk... lees meer >
Product
35480
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Leisteen
Dieren
Vlinder
Kleur
Grijs
Materiaal
Glas, Hout, Kristalglas, Leisteen, Natuursteen
Productsoort
Split
Staande deel
Leisteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Met de zachtgrijze kleur en en natuurlijke structuur heeft dit kindergedenkteken een heel vriendelijke uitstraling. De kleur en structuur komen door het leisteen dat is gebruikt voor de omranding en het staande deel. Er is veel aandacht voor natuurlijke elementen en daarom is het liggende deel vooral bedekt met potgrond, zodat er beplanting kan worden toegevoegd. Met teakhout zijn in dit liggende deel verschillende vakken gemaakt waardoor het mogelijk is om elk deel een eigen invulling te geven. De opschriften hebben een plek kregen op de letterplaat van helder kristalgras. De sierlijke letters zijn met wit emaille op de glasplaat aangebracht. Omdat de letterplaat van leisteen daarachter is geplaatst blijven de opschriften, ongeacht de achtergrond, goed leesbaar. Een bijzondere toevoeging is de vlinder van wit en roze glas die de bovenop de lettersteen een mooi plekje heeft gekregen.


Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.

Natuursteen

Soortgelijke modellen