close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Zacht en natuurlijk kindergedenkteken met vlinder Glas, hout, kristalglas, leisteen, natuursteen

Met de zachtgrijze kleur en en natuurlijke structuur heeft dit kindergedenkteken een heel vriendelijke uitstraling. De kleur en structuur komen door het leisteen dat is gebruikt voor de omranding en het staande deel. Er is veel aandacht voor natuurlijk... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35480
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Leisteen
Dieren
Vlinder
Kleur
Grijs
Materiaal
Glas, Hout, Kristalglas, Leisteen, Natuursteen
Productsoort
Split
Staande deel
Leisteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Met de zachtgrijze kleur en en natuurlijke structuur heeft dit kindergedenkteken een heel vriendelijke uitstraling. De kleur en structuur komen door het leisteen dat is gebruikt voor de omranding en het staande deel. Er is veel aandacht voor natuurlijke elementen en daarom is het liggende deel vooral bedekt met potgrond, zodat er beplanting kan worden toegevoegd. Met teakhout zijn in dit liggende deel verschillende vakken gemaakt waardoor het mogelijk is om elk deel een eigen invulling te geven. De opschriften hebben een plek kregen op de letterplaat van helder kristalgras. De sierlijke letters zijn met wit emaille op de glasplaat aangebracht. Omdat de letterplaat van leisteen daarachter is geplaatst blijven de opschriften, ongeacht de achtergrond, goed leesbaar. Een bijzondere toevoeging is de vlinder van wit en roze glas die de bovenop de lettersteen een mooi plekje heeft gekregen.


Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen