close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zacht grijs gedenkteken met glasdecoraties foto 1

Zacht grijs gedenkteken met glasdecoraties Glas

Het natuursteen van dit gedenkteken heeft een zachte grijze kleur met een ingetogen olijfgroene zweem dat bij de juiste lichtomstandigheden duidelijker is te zien. Het gedenkteken bestaat uit een rechthoekige omranding om het liggende deel met daarbinn... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20064
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het natuursteen van dit gedenkteken heeft een zachte grijze kleur met een ingetogen olijfgroene zweem dat bij de juiste lichtomstandigheden duidelijker is te zien. Het gedenkteken bestaat uit een rechthoekige omranding om het liggende deel met daarbinnen potgrond met beplanting als grafbedekking. De smalle natuurstenen randen zijn gezoet, waardoor de er een minimale glans in het oppervlak zit. Aan de voorzijde wordt de omranding onderbroken door een voetstuk van hetzelfde natuursteen waarop een glazen plaatje is bevestigd met een persoonlijke tekst. De lettersteen bevat de teksten is duidelijke witte letters die in ons atelier met extra lagen verf zijn beschilderd. Zo blijft de witte tekst langer wit. Bovenin de lettersteen is trap in het klein uitgehakt. De treden hiervan reiken tot aan tot een beeltenis van de hemelpoort, met daarachter de zee en de zon gemaakt het behulp van glasfusing.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen