close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkei als grafsteen 03  foto 1

Zwerfkei als grafsteen 03  Ruwe steen, zwerfkeien

Twee Metallic Green keien met hierop twee bronzen gepatineerde tekstplaatjes bevestigd geplaatst binnen een omranding van Metallic Green flagstones met hierbinnen groene Porfiersplit.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een ge... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43887
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Groen
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Groen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee Metallic Green keien met hierop twee bronzen gepatineerde tekstplaatjes bevestigd geplaatst binnen een omranding van Metallic Green flagstones met hierbinnen groene Porfiersplit.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen