close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Zwerfkei met zeilbootje als kindergraf Zwerfkeien

Een zwerfkei is een natuurlijk gevormde steen met een zachte uitstraling. Een te ruwe natuurlijke steen past niet bij elk gedenkteken, daarom is een zwerfkei juist een passend element in grafmonumenten die zowel een natuurlijke als een zachte uitstrali... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35588
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur
Graftype
Enkel
Kleur
Beige, Bruin, Grijs, licht
Materiaal
Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Grijs
Productsoort
Band, strook of strip
Staande deel
Natuurlijk, Zwerfkei

Informatie over dit gedenkteken

Een zwerfkei is een natuurlijk gevormde steen met een zachte uitstraling. Een te ruwe natuurlijke steen past niet bij elk gedenkteken, daarom is een zwerfkei juist een passend element in grafmonumenten die zowel een natuurlijke als een zachte uitstraling moeten hebben. Ook voor grafmonumenten voor jonge kinderen kiezen nabestaanden vaker voor zachtere kleuren en vormen. Dit kindergraf is heel eenvoudig gehouden, terwijl er niets af wordt gedaan aan het unieke ontwerp en de kwaliteit. Tegelijkertijd heeft dit kindergrafmonument wel een gunstige prijs, waardoor het voor veel mensen toegankelijk is. De decoraties en teksten op de zwerfkei en de invulling van het liggende deel worden altijd op maat gemaakt, zodat u verzekerd bent van een uniek gedenkteken. Bovendien is een zwerfkei ook altijd uniek omdat deze rechtstreeks uit de natuur komt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen