close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Echte Swarovski kristalletjes verwerkt in een grafsteen

Grafstenen worden steeds persoonlijker en meer bijzonder. Sinds enige tijd maken wij ook grafstenen met hierin Swarovski kristallen verwerkt. Deze kristalletjes geven een bijzonder effect als er licht op schijnt.

Bevestigen van kristalletjes op een grafsteen

In de grafsteen worden kleine gaatjes geboord. Deze gaatjes worden met een speciale dremel bewerkt zodat de kristalletjes er precies inpassen. De kristalletjes worden met een speciale zeer sterk verlijmende kit bevestigd. Door onze vakmanschap is deze kit op geen enkele wijze zichtbaar. De kristalletjes zitten muurvast op de grafsteen bevestigd.

Veel, enkele of slechts een Swarovski kristalletje op een grafsteen?

Hoeveel Swarovski kristalletjes er in een grafsteen verwerkt worden is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Soms kan slechts één kristalletje een subtiele benadrukking zijn van iets. Bijvoorbeeld bij een gravure van een roos, door in de knop een kristalletje te verwerken. Bij een hartje kunnen meerdere kristalletjes de vorm van een hartje maken. Zo zijn de mogelijkheden divers.

Voorbeelden van grafstenen met Swarovski kristallen

Grafmonumenten in het echt bekijken?

Als u meer wilt weten over hoe het uitzoeken van een grafmonument in zijn werk gaat, dan kunt u onze werkwijze bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen per mail of telefoon aan ons stellen of een afspraak maken om ons vrijblijvend te bezoeken in Kampen (vlakbij Zwolle), Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Amstelveen, Culemborg, Drachten, Elst, Emmen, Groningen, Meppel, Rotterdam, Sneek of Tilburg om alle mogelijkheden ten aanzien van grafmonumenten in het echt te bekijken.