close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Wilt u een grafmonument laten plaatsen in Helmond of omgeving?

Bezoek dan de grootste inspiratietuin met grafmonumenten van Noord-Brabant

Op een kleine afstand van Helmond vindt u de grootste inspiratietuin met grafmonumenten van Noord-Brabant in Tilburg. Ook vindt u hier een grote winkel met urnen, grafaccessoires en andere grafsteen gerelateerde producten. Een bezoek is zeker de moeite waard als u woont in Helmond.

Inspiratietuin en winkel in Tilburg

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur in Tilburg, Geert van der Wielen, heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument of het uitzoeken van een urn of accessoire.

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren.

Ook tijdens het weekend geopend.

Bekijk de openingstijden
Foto’s inspiratiewinkel en inspiratietuin Eijgelaar Tilburg

Hieronder ziet u enkele foto’s van de inspiratiewinkel en tuin met gedenktekens en urnen in Tilburg. U kunt hier op korte afstand van Helmond inspiratie en ideëen opdoen voor een mooi gedenkteken.

In onze inspiratietuin in Tilburg kunt u rustig, ongestoord rondlopen en ideeën opdoen. Alle voorbeelden kunt u gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken. We passen elk voorbeeld precies aan hoe u dat wilt. Heeft u iets anders in gedachte? We helpen u om uw eigen ideeën vorm te geven in een uniek ontwerp van een grafsteen, we maken het ontwerp samen met u.