Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Budget grafmonumenten met lage prijzen | Eijgelaar Natuursteen

Onze budget grafmonumenten bestaan uit een grafmonument aanbieding (de goedkoopste grafsteen) en uit grafmonumenten die uit onze collectie gaan. Ook bieden wij een grafsteen voor een kort graf aan tegen een scherpe prijs aan evenals grafsteen tekstplaten voor een urngraf of algemeen graf.

 

Aanbod budget grafmonumenten

 

 

Op deze goedkope grafmonumenten zit net zoals op onze andere grafmonumenten 25 jaar garantie en bestaan uit graniet. Met anderen woorden: de kwaliteit van deze goedkope grafmonumenten is net zo goed als die van onze andere grafmonumenten. Omdat in regio Amsterdam en Rotterdam de omranding van een grafmonument dikker moet zijn dan in midden Nederland, hebben wij hier een aparte aanbieding (goedkope grafsteen Amsterdam en goedkope grafstenen Rotterdam) voor samengesteld.

 

Grafmonument aanbieding, grafsteen aanbiedingBudget grafsteen tegen de laagste prijs

De goedkoopste grafsteen is verkrijgbaar in twee varianten: met of zonder dekplaat. Daarnaast is dit grafmonument verkrijgbaar in vier kleuren:

Zwart graniet
Impala graniet
Orion graniet

Himalaya graniet

Een combinatie van deze kleuren is ook mogelijk.
 

Opruiming showtuin - aanbieding van goedkope grafmonumenten

Naast onze grafmonument aanbieding zijn wij bezig om onze showtuin opnieuw in te richten met nieuwe grafmonumenten. Dit betekent dat wij een aantal grafmonumenten uit onze showtuin tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dit zijn zeer goedkope grafmonumenten die binnen 6 weken geplaatst kunnen worden. Hierbij geldt: verkocht = verkocht en niet meer leverbaar tegen dezelfde scherpe prijs.
Goedkope grafmonumenten, grafmonument goedkoop

Showtuin opruiming van goedkope grafmonumenten

 

 BEKIJK HIER ONS ACTUELE AANBOD

 

Mocht u meer informatie willen over deze goedkope grafmonumenten, neemt u dan gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om ons te bezoeken in Kampen, Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Eindhoven of Rotterdam.

  

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven Binnenkort geopend
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
Kontich - 015 - 321 210
Waarloos  
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op