close
9.1 van 10
 uit 254 beoordelingen
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Maatregelen Eijgelaarin verband met het coronavirus

Het coronavirus leidt tot veel vragen. Op deze pagina informeren wij u graag over het beleid van ons bedrijf om u in de komende tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Allereerst zijn onze winkels gewoon geopend tijdens reguliere openingstijden. Hier ontvangen wij slechts enkele families per dag waardoor het risico op besmetting in zeer klein te noemen is. Daarom is besloten om onze winkels gewoon open te houden voor bezoek.

Wilt u graag langs komen in één van onze winkels, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Ook op andere manieren kunnen wij u helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken. Hieronder kunt u het lezen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Eijgelaar Gedenken biedt u in verband met het coronavirus verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkteken te kunnen aanschaffen. Wilt u graag een bezoek brengen in één van onze winkels, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Ook op andere manieren kunnen wij u helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken.

Bezoek onze winkels

Breng een bezoek aan één van onze vele inspiratiewinkels in Nederland en België. Hier kunt u altijd vrijblijvend inspiratie opdoen of terecht voor advies.

Bekijk winkels

Stel uw vraag

Wilt u direct advies van één van onze adviseurs? We nemen vrijblijvend contact op begeleiden u graag in de oriëntatie naar een passend gedenkteken.

phone038 – 331 21 75

Bezoek aan huis?

Wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw vragen te beantwoorden.

Plan thuisbezoek