Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Grafsteen tekst - wat voor teksten op een grafsteen is gebruikelijk?

Tekst grafsteen, grafsteen tekst, teksten grafsteenGrafsteen teksten worden steeds persoonlijker. Tientallen jaren geleden werd er veel begonnen met de grafsteen tekst 'Hier rust', tegenwoordig worden er steeds meer uiteenlopende teksten op grafstenen gezet. Van hele persoonlijke gedichten tot slechts enkele steekwoorden kenmerkend voor een dierbare, er bestaat geen bepaalde regel voor een tekst op een grafsteen.

 

Voorbeelden van teksten op grafstenen

Wij hebben diverse voorbeelden van teksten op grafstenen zodat u toch een idee kunt krijgen wat zoal als tekst op een grafsteen wordt gezet. Hierbij hebben wij voorbeelden van grafsteen teksten voor volwassenen weergegeven en voor kinderen.
 

 

Lettertypes en manieren van aanbrengen van grafsteen teksten

Nadat u weet welke tekst u voor uw dierbare op de grafsteen wilt plaatsen, is de volgende vraag hoe deze grafsteen tekst eruit moet komen te zien. In welk lettertype moet de tekst komen? Bekijk voorbeelden van lettertypen. Daarnaast zijn er verschillenden manieren om een tekst op de grafsteen aan te brengen. Meer informatie hierover kunt u lezen op onze pagina belettering.

 

Tekst grafsteen uitgewerkt op schaal in een ontwerp

Wij werken de gewenste tekst die op de grafsteen moet komen op schaal uit in een ontwerp van het grafmonument zodat u een goed beeld krijgt hoe het eindresultaat gaat worden. Wilt u na het ontwerp iets aanpassen, bijvoorbeeld de grootte of de alinearuimte tussen tekstregels? Geen probleem, wij maken dan een nieuw voorbeeld net zo lang totdat het helemaal naar wens is. 

 

Eindresultaat tekst op grafsteen eerst in onze werkplaats bekijken

Mochten er nog steeds twijfels zijn of de grafsteen tekst wel goed uitkomt, dan kunt u ook eerst in onze werkplaats het grafmonument bekijken. Wij printen de gewenste tekst dan op ware grootte uit en plakken deze als voorbeeld op de steen. Na de gewenste positionering brengen wij de grafsteen tekst definitief aan. 

Grafsteen afspraak

 

| Terug naar persoonlijk maken |

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven 040 - 304 63 52
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
Kontich - 015 - 321 210
Waarloos  
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op