Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Keurmerk Natuursteen

De Stichting Keurmerk Natuursteen is in het leven geroepen door de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN), waar Eijgelaar Natuursteen lid van is. De ABN is dé brancheorganisatie voor natuursteenbedrijven in Nederland. Eijgelaar Natuursteen heeft in november 2007 samen met nog vier steenhouwerijen als eerste in Nederland het Keurmerk Natuursteen in ontvangst mogen nemen. 

Keurmerk Natuursteen

 

Een onderneming die het Keurmerk Natuursteen mag voeren moet zowel bedrijfsmatig als technisch aan strenge eisen voldoen. Het betreft onder andere eisen op het gebied van vakmanschap, specialistische kennis, voorlichting & advies, administratieve handelingen van offerte tot factuur, arbo, milieu, bedrijfsorganisatie, klachtenadministratie en garantiebepalingen. Stichting Keurmerk Natuursteen controleert dan ook met regelmaat of alle aangesloten bedrijven hieraan voldoen en daarmee dus of het betreffende bedrijf het keurmerk nog steeds waardig is.

 

Het Keurmerk Natuursteen wordt dan ook niet weggegeven, maar moet echt verdiend worden. Alleen betrouwbare en kwalitatief goede natuursteenbedrijven komen in aanmerking dit keurmerk te behalen.

 

Mocht u een grafmonument kopen van een bedrijf dat het Keurmerk Natuursteen in zijn bezit heeft, dan bent u er van verzekerd dat het grafmonument door vakmensen gemaakt wordt van materiaal van de beste kwaliteit. U kunt er op rekenen dat zowel het advies bij de keuze van een gedenkteken, de productie en montage van het grafmonument, het eventuele onderhoud en de service op een betrouwbare wijze verlopen.

 

Meer informatie over het Keurmerk Natuursteen:

 

PDF Keurmerk Natuursteen   Keurmerk Natuursteen

 

| Terug naar onze werkwijze of naar de homepage |

Eijgelaar Natuursteen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven Binnenkort geopend
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
Kontich - 015 - 321 210
Waarloos  
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op