Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

U bent hier:

Oriënteren op een grafmonument - het verkrijgen van ideeën

Een grafmonument uitzoeken kan op diverse manieren. Vaak begint het met het over de begraafplaats lopen en het vergelijken van grafmonumenten. De volgende stap is meestal het inkijken van brochures, modellenboeken en het bekijken van websites. Middels aanvraag documentatie kunt u het door u gewenste documentatiemateriaal kosteloos thuis ter inzage ontvangen.

        

Een weloverwogen keuze

Na het bekijken en onderling bespreken van deze documentatie zijn er vaak al bepaalde ideeën over een grafmonument. Om een nog beter beeld te krijgen, kunt u onze tentoongestelde grafmonumenten in onze showtuin en showroom in het echt te kunnen bekijken. In de showtuin in Kampen staan meer dan 250 grafmonumenten opgesteld en daarmee heeft Eijgelaar Natuursteen de grootste showtuin van Overijssel. In Barneveld en Apeldoorn staan in beide showrooms ieder circa 75 grafmonumenten opgesteld. Daarnaast kunt u ook de inspiratiewinkels in Amstelveen, Rotterdam en Helmond bezoeken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn Eijgelaar Natuursteen te bezoeken, maar een beter beeld van een bepaald materiaal wensen, dan biedt Eijgelaar Natuursteen de mogelijkheid kosteloos een monster van de natuursteensoort waar uw voorkeur naar uit gaat toe te zenden.

 

Persoonlijke aandacht en een goede service

Naast het maken van een passend grafmonument, vinden wij persoonlijke aandacht en een goede service zeer belangrijk. Onze deskundige medewerkers staan dan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken en uw ideeën verder vorm te geven, zodat u weloverwogen een grafmonument kunt laten realiseren. Tijdens de ontwerpfase maken wij een tekening van het grafmonument met de tekst in het uitgezochte lettertype en op schaal uitgewerkt. Zo kunt u een realistisch beeld van het grafmonument krijgen en kunnen fouten of teleurstellingen worden voorkomen. De indeling van de tekst en de tekst zelf kunnen op een tekening immers nog makkelijk gewijzigd worden.

Foto's van onze vestigingen in Kampen, Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen, Rotterdam en Helmond

Grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken  Grafsteen uitzoeken, grafsteen zoeken  Grafsteen uitzoeken

Grafsteen uitzoeken  Eijgelaar Helmond

 

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafstenen o.a. in:

KampenZwolleDeventerAlmereLelystadApeldoornArnhemBarneveldEdeHarderwijkNijkerkAmersfoort, Utrecht, AalsmeerAmstelveenAmsterdam, Almelo, Rotterdam, Helmond, Eindhoven en de rest van Nederland.

 

 | Terug naar onze werkwijze |

Eijgelaar Natuursteen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Helmond 0492 - 521 545
Rotterdam 010 - 413 6910
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
Lovendegem 09 - 344 05 00
    
Whatsapp eijgelaar WhatsApp
06 - 44 69 8537
    
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Laatste blogpost

 • Grafstenen met een hart

  Hartvormige grafstenen waarbij het hart centraal staat

  Het hart wordt vaak als symbool gebruikt in een grafsteen. Het hart heeft in veel culturen een symbolische betekenis dat staat voor de liefde. Grafstenen met een hart zijn in vele variaties te maken. Eijgelaar Natuursteen maakt allerlei hartvormige grafstenen of grafstenen met hierin een hart verwerkt.


  Grafsteen hart alleen staand

  Hieronder ziet u
  ...

Laatste tweet


Eijgelaar1862
Eijgelaar@Eijgelaar1862Grafkaarsen voor grafstenen | Eijgelaar Natuursteen: youtu.be/EIGzMKoDCXM?a via @YouTube

dinsdag 24 oktober 2017 via Google • 1 retweet

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon