Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

U bent hier:

Plaatsing grafmonument - hoe wordt een grafsteen geplaatst?

De grafstenen en grafmonumenten die wij plaatsen worden altijd op een gewapende betonfundering geplaatst met, indien gewenst, stiepen om zo de stevigheid van het grafmonument te garanderen. Het plaatsen van het grafmonument gebeurt altijd door onze eigen stelploeg en soms op verzoek in het bijzijn van de naaste familie of vrienden. Wanneer het grafmonument geplaatst is, wordt de familie bericht door middel van een telefoontje en bij geen gehoor door middel van een brief. Het is echter ook mogelijk om eerst het te plaatsen grafmonument in onze werkplaats te bekijken om bijvoorbeeld de positie van grafaccessoires te bepalen. U bent er dan van verzekerd dat het geheel naar wens is als het grafmonument op de begraafplaats staat.

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van een zojuist geplaatst grafmonument (de tekst is weggehaald). De tuinaarde en het grind zijn netjes verzorgd, evenals de aarde om het grafmonument. Vanzelfsprekend wordt het grafmonument zelf ook zorgvuldig nagelopen en zo mooi mogelijk achtergelaten.

 

plaatsing grafmonument, grafsteen plaatsen

Een net en verzorgd grafmonument

 

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafstenen o.a. in:

KampenZwolleDeventerAlmereLelystadApeldoornArnhemBarneveldEdeHarderwijkNijkerkAmersfoort, Utrecht, AalsmeerAmstelveenAmsterdam, Rotterdam, Almelo, Helmond, Eindhoven en de rest van Nederland. 

  

| Terug naar onze werkwijze |

Eijgelaar Natuursteen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven 040 - 304 63 52
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Laatste blogpost

  • Verschillende materialen voor grafmonumenten

    Verschillende materialen voor grafmonumenten

    Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

    Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

    Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
    ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op