Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Waarom kiezen voor een grafsteen van Eijgelaar Natuursteen?

De redenen om voor Eijgelaar Natuursteen te kiezen zijn dat wij een uitgebreide keuze en diverse mogelijkheden bieden om voor u een persoonlijk grafmonument te realiseren. Dit doen wij door:

 

Gepast te werk te gaan

Wij gaan gepast te werk. Wij vragen u bijvoorbeeld niet om direct te tekenen voor een opdracht of om direct een beslissing te maken als u dat niet prettig vindt. Het gaat om een ingrijpende beslissing wat u een goed gevoel en rust moet geven. Onze adviseurs beseffen dit terdege en gaan met gepaste wijze met uw emoties om. Dit betekent dat wij u kosteloos adviseren over de mogelijkheden en u beslist zelf wanneer u tot opdracht overgaat.

 

Uitgebreide keuze en mogelijkheden te bieden

Wij bieden u een uitgebreide keuze uit grafmonumenten van of in combinatie met natuursteen, RVS, brons, aluminium, versteend hout, teakhout of glas. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan grafaccessoires zoals vazen, graflantaarns en boekjes. In Kampen zijn meer dan 250 grafmonumenten opgesteld in de showtuin, in Barneveld circa 125 grafmonumenten en in Apeldoorn zijn er circa 75 grafmonumenten te bezichtigen. In Amstelveen en Helmond kunt u zich ook goed oriënteren.

 

Kosteloos en vrijblijvend uitgebreid documentatiemateriaal te bieden

U kunt divers documentatiemateriaal kosteloos en vrijblijvend aanvragen zodat u thuis op uw gemak de mogelijkheden met familie kunt bespreken. 

 

U persoonlijke aandacht te geven voor een persoonlijk grafmonument voor uw dierbare

Wij bieden u veel mogelijkheden om een persoonlijk grafmonument te realiseren waarbij onze adviseurs adviserend meedenken. Enkele voorbeelden hiervan zijn een realistische gravure aan de hand van een foto, een naam of tekst in eigen handschrift, een figuur ingelegd met glas in natuursteen, een porseleinen foto of een grafornament uitgehakt in natuursteen. Een grafsteen ontwerp volgens eigen idee is ook mogelijk.

 

Kosteloze en vrijblijvende offerte met tekening voor u op te stellen

U kunt bij ons een kosteloze en vrijblijvende offerte met tekening aanvragen door ons te bezoeken en uw wensen in een gesprek voor te leggen, ons bij u thuis uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek of uw wensen telefonisch of per mail aan ons voor te leggen.

 

Duidelijkheid te geven over de prijs

Onze prijzen zijn all-in: inclusief 100 standaard letters gezandstraald, BTW, het plaatsen van het grafmonument op een gewapende betonfundering en onderstaande garantiebepalingen. Alleen de eventuele vergunningskosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

Uitstekende garantievoorwaarden te bieden

Eijgelaar Natuursteen biedt 25 jaar garantie op grafmonumenten van graniet of kwartsiet en 10 jaar op grafmonumenten van marmer, hardsteen, glas, brons, aluminium, RVS of teakhout. Ook geven wij 5 jaar garantie op verzakking van het grafmonument. Mocht het grafmonument binnen 5 jaar verzakken zetten wij het grafmonument kosteloos weer recht.

 

Het eindresultaat grafmonument van tevoren bekijken

Eijgelaar Natuursteen biedt u de mogelijkheid om eerst het eindresultaat in de werkplaats te bekijken zodat de positie van eventuele accessoires naar eigen wens bepaald kan worden en u ervan verzekerd bent dat het geheel naar wens is als het grafmonument op de begraafplaats geplaatst wordt.

 

De nazorg die wij bieden

Als nazorg bieden wij een schriftelijk advies inzake het onderhoud van het grafmonument, de mogelijkheid een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten en de mogelijkheid om een verzekering tegen stormschade en vandalisme af te sluiten. Ook nadat een grafmonument geplaatst is kunt u met uw vragen of opmerkingen bij ons terecht.

 

Keurmerk Natuursteen en Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven

Eijgelaar Natuursteen heeft als één van de eerste natuursteenbedrijven in Nederland het Keurmerk Natuursteen behaald en is aangesloten bij de branchevereniging Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven. Dit betekent dat wij garant staan voor kennis, kunde en kwaliteit.

 

Eijgelaar Natuursteen plaatst grafstenen o.a. in:

KampenZwolleDeventerAlmereLelystadApeldoornArnhemBarneveldEdeHarderwijkNijkerkAmersfoort, Utrecht, Helmond, EindhovenAalsmeerAmstelveenAmsterdam, Rotterdam, Almelo en de rest van Nederland.

 

| Terug naar onze werkwijze |

Eijgelaar Natuursteen

Vragen of meer informatie

Bel ons
Bel ons
Kampen 038 - 331 21 75 
Barneveld 0342 - 401 315 
Apeldoorn 055 - 30 30 970 
Amstelveen 020 - 453 70 97 
Eindhoven 040 - 304 63 52
Rotterdam 010 - 413 6910
   
   
België  
Zomergem 09 - 372 72 44
  
Bel onsMail ons
info@eijgelaar.nl

Contact gegevensAdressen & openingstijden
Klik hier

Over onze werkwijze
Lees meer

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 1.845,00

Meer informatie

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op