close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Aanbieding dubbel grafmonument foto 1

Aanbieding dubbel grafmonument Natuursteen

Compleet dubbel grafmonument incl. 100 letters/tekens, fundering en plaatsen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44358
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Familiegraf - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Compleet dubbel grafmonument incl. 100 letters/tekens, fundering en plaatsen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen