close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Algemeen graf grafsteen foto 1

Algemeen graf grafsteen Natuursteen

Algemeen graf grafsteen van natuursteen in de vorm van een hart. Ter decoratie is er een bronzen vogel bijgezet.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20975
Collectie
Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Algemeen
Kleur
Beige
Liggende deel
Hart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin

Informatie over dit gedenkteken

Algemeen graf grafsteen van natuursteen in de vorm van een hart. Ter decoratie is er een bronzen vogel bijgezet.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen