close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Algemeen grafsteen met glas foto 1

Algemeen grafsteen met glas Glas, natuursteen

Grafsteen met glas in de vorm van een wolk. De glazen wolk is bevestigd met roestvast stalen afstandhouders. Het monument van natuursteen is gemaakt voor een algemeen graf.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. ... lees meer >
Product
23081
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype
Algemeen
Kleur
Beige, Bruin
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met glas in de vorm van een wolk. De glazen wolk is bevestigd met roestvast stalen afstandhouders. Het monument van natuursteen is gemaakt voor een algemeen graf.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen