close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ambachtelijke kindergrafsteen met moderne vormen foto 1

Ambachtelijke kindergrafsteen met moderne vormen Glas, natuursteen

Moderne vormen en materialen komen samen met oude ambachten in deze kindergrafsteen. Het natuursteen heeft een mooie geribbelde structuur gekregen door de ambachtelijke frijnslag. Dit in combinatie met de afgeronde randen en de ovalen vormen van het na... lees meer >
Product
25265
Collectie
Betaalbaar design, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Grijs, licht
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Moderne vormen en materialen komen samen met oude ambachten in deze kindergrafsteen. Het natuursteen heeft een mooie geribbelde structuur gekregen door de ambachtelijke frijnslag. Dit in combinatie met de afgeronde randen en de ovalen vormen van het natuursteen, heeft deze kindergrafsteen een vriendelijke uitstraling. Ook zijn er speelse elementen toegevoegd. Zo loopt de staande boog van bovenaf gezien niet helemaal recht, waardoor deze schuin over de blauwe glazen letterplaat heen staat en zweven er twee wit met blauwe glazen vlinders midden op het monument. De tekst op de letterplaat is geëmailleerd en zal hierdoor jarenlang van goede kwaliteit blijven.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen