close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward

Betaalbare grafsteen met golfkop lettersteen Natuursteen

Deze betaalbare grafsteen heeft de kenmerkende ´golfkop´ vorm als lettersteen. Met grote zorg en aandacht zijn de teksten en de foto gepositioneerd. De vorm en verhoudingen van de golvende vorm in de lettersteen in dit voorbeeld zijn een uniek kenmerk ... lees meer >
Product
22652
Collectie
Budget, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Kruis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Productsoort
Fotoartikel
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Deze betaalbare grafsteen heeft de kenmerkende ´golfkop´ vorm als lettersteen. Met grote zorg en aandacht zijn de teksten en de foto gepositioneerd. De vorm en verhoudingen van de golvende vorm in de lettersteen in dit voorbeeld zijn een uniek kenmerk van Den Hollandsche. Veel monumenten die we met een vergelijkbare vorm op begraafplaatsen zien, zijn uit verhouding en daardoor verliezen die monumenten hun schoonheid. Bij dit monument zijn de verhoudingen precies goed en dat maakt een groot verschil. Bij deze grafsteen raakt de vorm nooit uit de gratie, en behoudt de grafsteen ook haar schoonheid. Het liggende deel is opgedeeld in twee gedeelten. Het ene deel is opgevuld met split en het andere deel is een bloemvak waar de familie eventueel zelf beplanting kan aanbrengen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen