close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument hartvorm Natuursteen

De letterplaat van deze grafsteen is hartvormig en symboliseert liefde en verbondenheid, een fraai detail op deze letterplaat zijn de decoratieve rozen die met de hand zijn uitgehakt op de lettersteen. De gebogen lijnen en de rode kleur van het natuurs... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
3515
Bloem, plant of boom
Bloem/plant 3d
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin, Rood
Liggende deel
Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De letterplaat van deze grafsteen is hartvormig en symboliseert liefde en verbondenheid, een fraai detail op deze letterplaat zijn de decoratieve rozen die met de hand zijn uitgehakt op de lettersteen. De gebogen lijnen en de rode kleur van het natuursteen zorgen voor een zachte uitstraling. In het binnenste hart op de lettersteen, dat zijn vorm heeft gekregen door het zandstralen van een hartvorm midden op de lettersteen, is ruimte voor de grafsteen teksten. De omranding en de banden in het liggende deel zijn gemaakt van hetzelfde natuursteen als het grote hart en hierbij zijn de oppervlakken ook glanzend afgewerkt door het te polijsten. Het liggende deel van het graf is verdeeld in twee vakken waar beplanting en en grind zorgen voor een natuurlijke bedekking.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen