close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Eenvoudig gedenkteken met ruwe accenten foto 1

Eenvoudig gedenkteken met ruwe accenten Natuursteen

Dit gedenkteken is geheel van natuursteen gemaakt. Als vorm van de lettersteen is gekozen voor de golfkop, maar dan wel met extra details en verfraaiingen. De lettersteen bestaat namelijk uit twee van elkaar gescheiden delen. De ruimte tussen de twee d... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
31117
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Kleine uitsparing, Natuursteen, Rivier
Materiaal
Natuursteen
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit gedenkteken is geheel van natuursteen gemaakt. Als vorm van de lettersteen is gekozen voor de golfkop, maar dan wel met extra details en verfraaiingen. De lettersteen bestaat namelijk uit twee van elkaar gescheiden delen. De ruimte tussen de twee delen van de lettersteen loopt op een sierlijke manier van boven naar beneden. Hoewel het rechter deel een iets andere kleur heeft, oogt het geheel rustiek. Dit komt ook door de warme textuur en kleur van het natuursteen. Op de linker letterplaat is er veel ruimte voor de opschriften. Het liggende deel bestaat uit een volledige dekplaat waarin een rivier is uitgehakt en geslepen en een kleine bloemsparing is gemaakt. Rondom zijn de randen ruw gehakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen