close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bijzondere grafstenen foto 1

Bijzondere grafstenen Natuursteen, rvs

Grafsteen met een bijzondere vormgeving. Op het voorste deel van de dekplaat is een roestvast stalen gitaar bevestigd. De lettersteen wordt op twee plekken onderbroken door rvs.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enke... lees meer >
Product
20294
Collectie
Exclusief, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met een bijzondere vormgeving. Op het voorste deel van de dekplaat is een roestvast stalen gitaar bevestigd. De lettersteen wordt op twee plekken onderbroken door rvs.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen