close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Cortenstaal dubbel graf foto 1

Cortenstaal dubbel graf Cortenstaal

In het cortenstaal is een horizon uitgesneden met ezeltjes en zonnebloemen. Het roestbruine staal leent zich voor hele fijne motieven en silhouetten. Samen met de ontwerpers van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij het verhaal van de o... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33956
Bloem, plant of boom
Boom/blad 3d, Zonnebloem
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Dieren
Dieren 3d, Paard
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk, Hobby
Kleur
Bruin
Liggende deel
Cortenstaal, Gesloten dekplaat
Materiaal
Cortenstaal
Staande deel
Cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

In het cortenstaal is een horizon uitgesneden met ezeltjes en zonnebloemen. Het roestbruine staal leent zich voor hele fijne motieven en silhouetten. Samen met de ontwerpers van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij het verhaal van de overledene.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Soortgelijke modellen