close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafkunst gedenkteken van cortenstaal foto 1

Grafkunst gedenkteken van cortenstaal Cortenstaal

Dit cortenstalen gedenkteken heeft een zeer unieke vorm voor een een grafmonument. Uit de grijze natuurstenen dekplaat verrijzen de cortenstalen treden. Hierin zijn verschillende elementen uitgespaard, zoals de naam, data en een persoonlijke tekst. Doo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32248
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Exclusief, Kruis, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Bruin, Oranje
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Cortenstaal
Staande deel
Cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit cortenstalen gedenkteken heeft een zeer unieke vorm voor een een grafmonument. Uit de grijze natuurstenen dekplaat verrijzen de cortenstalen treden. Hierin zijn verschillende elementen uitgespaard, zoals de naam, data en een persoonlijke tekst. Door deze uitzonderlijke vorm is dit monument echt een bijzondere eyecatcher geworden. De warme roodbruine kleur komt door het verroesten van het staal en het zorgt ook voor een natuurlijke bescherming.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Soortgelijke modellen