close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met motor Natuursteen, rvs

Grafsteen met een motor van RVS. Naast de zuilen staat een geprinte afbeelding op glas. Als grafbedekking is er gekozen voor metallic keien.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zi... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20780
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Hobby, sport of beroep
Hobby
Kleur
Groen
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Groen
Productsoort
Silhouette
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met een motor van RVS. Naast de zuilen staat een geprinte afbeelding op glas. Als grafbedekking is er gekozen voor metallic keien.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen