close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Cortenstaal grafmonument foto 1

Cortenstaal grafmonument Cortenstaal

Bijzonder cortenstaal grafmonument. De naam en het hartje zijn in eigen handschrift uit het staal gespaard wat een extra persoonlijke tint aan het grafmonument geeft.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20583
Collectie
Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Cortenstaal
Materiaal
Cortenstaal
Staande deel
Cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Bijzonder cortenstaal grafmonument. De naam en het hartje zijn in eigen handschrift uit het staal gespaard wat een extra persoonlijke tint aan het grafmonument geeft.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Soortgelijke modellen