close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument glas met RVS 031 foto 1

Dubbel grafmonument glas met RVS 031 Glas, rvs

Twee gebogen glazen platen geplaatst binnen omranding van RVS met hierbinnen grind en een grote glaplaat op afstandhouders bevestigd.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enk... lees meer >
Product
44351
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee gebogen glazen platen geplaatst binnen omranding van RVS met hierbinnen grind en een grote glaplaat op afstandhouders bevestigd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen