close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Dubbel grafmonument met driedelige letterplaat Natuursteen

Dit dubbele grafmonument is volledig gemaakt van natuursteen en daardoor onderhoudsvrij. De letterplaat bestaat uit drie delen en is daardoor uniek. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van o... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
15915
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
donker, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit dubbele grafmonument is volledig gemaakt van natuursteen en daardoor onderhoudsvrij. De letterplaat bestaat uit drie delen en is daardoor uniek.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen