close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward

Dubbel grafmonument met harten Natuursteen

Het dubbele grafmonument heeft een lettersteen die bestaat uit twee harten. Een groot hart en daarnaast een klein hart. De twee harten staan symbool voor het koppel, of echtpaar, dat altijd samen zal zijn. In dit geval biedt het grotere hart ruimte om ... lees meer >
Product
31677
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype
Familiegraf - enkel breed
Kleur
Bruin, Oranje, Rood
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Het dubbele grafmonument heeft een lettersteen die bestaat uit twee harten. Een groot hart en daarnaast een klein hart. De twee harten staan symbool voor het koppel, of echtpaar, dat altijd samen zal zijn. In dit geval biedt het grotere hart ruimte om naast de naam ook een tekst te tonen. Het tweede hart kan zodoende iets kleiner worden en dat zorgt voor een speelse uitstraling. Op het liggende deel is als dekplaat voor het zelfde rode natuursteen gekozen, maar de omranding is antraciet, bijna zwart. Om toch ook het grote oppervlak iets te 'breken' is er ruimte gelaten voor het bloemvak, waar naar eigen keuze beplanting kan worden toegevoegd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen