close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument strak en modern 006 foto 1

Dubbel grafmonument strak en modern 006 Natuursteen

Tweedelige letterplaat geplaatst op een dubbel voetstuk met hiervoor een omranding met hierop een dekplaat.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoir... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44326
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype
Familiegraf - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Tweedelige letterplaat geplaatst op een dubbel voetstuk met hiervoor een omranding met hierop een dekplaat.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen