close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel grafwerk golfkop model foto 1

Enkel grafwerk golfkop model Natuursteen

Enkel grafwerk van graniet natuursteen. De grafsteen is volledig gepolijst. Door middel van een andere kleur dekplaat is er wat meer kleur in het monument gebracht.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig va... lees meer >
Product
20540
Bloem, plant of boom
Bloem/plant
Collectie
Budget, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Enkel grafwerk van graniet natuursteen. De grafsteen is volledig gepolijst. Door middel van een andere kleur dekplaat is er wat meer kleur in het monument gebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen