close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort grafmonument met bronzen kruis en belettering foto 1

Kort grafmonument met bronzen kruis en belettering Brons, natuursteen

Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >
Product
42723
Bloem, plant of boom
Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie
Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Klassiek en traditioneel, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Kort graf
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Enkel staand, Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen