close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer

Basis monument met een golfkop letterplaat en een omranding met daarbinnen ruimte voor split. Het natuursteen is gezoet waardoor het een wat matte uitstraling krijgt. De tekst is gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.Tra... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
42038
Assortiment
Traditionele gedenktekens
Collectie
Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Basis monument met een golfkop letterplaat en een omranding met daarbinnen ruimte voor split. Het natuursteen is gezoet waardoor het een wat matte uitstraling krijgt. De tekst is gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

Traditionele gedenktekens hebben de meest oorspronkelijke vorm van een grafmonument zoals we die allemaal kennen. Deze gedenktekens zijn met name van natuursteen gemaakt en hebben een traditionele afwerking.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen