close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Exclusief grafmonument Brons, natuursteen

Sierlijk grafmonument met een bronzen lelie. Alle accessoires zijn uit hetzelfde blok natuursteen vervaardigd en vormen een exclusief geheel. Het natuursteen is gepolijst afgewerkt waardoor de "tekening" in de steen goed zichtbaar is. De grote liggende... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
26918
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie
Christelijk, Exclusief, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
donker, Paars
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Paars
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Sierlijk grafmonument met een bronzen lelie. Alle accessoires zijn uit hetzelfde blok natuursteen vervaardigd en vormen een exclusief geheel. Het natuursteen is gepolijst afgewerkt waardoor de "tekening" in de steen goed zichtbaar is. De grote liggende platen geven het grafmonument extra karakter.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen