close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkmonument foto 1

Gedenkmonument Natuursteen

Gedenkmonument met een gelaserde buizerd. Het monument bestaat voornamelijk uit zwart graniet en de tekst is gezandstraald en zilver ingeschilderd.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, m... lees meer >
Product
21840
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Onderhoudsvrij
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gedenkmonument met een gelaserde buizerd. Het monument bestaat voornamelijk uit zwart graniet en de tekst is gezandstraald en zilver ingeschilderd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen