close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken golfkop Natuursteen

Golfkop gedenkteken van twee soorten natuursteen. In de dekplaat is een sparing aangebracht voor siergras of andere grafbeplanting. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materia... lees meer >
Product
19790
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Golfkop gedenkteken van twee soorten natuursteen. In de dekplaat is een sparing aangebracht voor siergras of andere grafbeplanting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen