close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward

Grafsteen met hart Natuursteen

Het hart is een geliefd symbool voor grafmonumenten. Natuursteen leent zich goed voor prachtige hartvormen. Door de steen op verschillende manieren te bewerken krijgt het monument een zachte uitstraling.

Een grafmonument uit de collectie ... lees meer >
Product
22657
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Het hart is een geliefd symbool voor grafmonumenten. Natuursteen leent zich goed voor prachtige hartvormen. Door de steen op verschillende manieren te bewerken krijgt het monument een zachte uitstraling.Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen