close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met grote glazen foto en cortenstaal Cortenstaal, glas

Het liggende deel van dit gedenkteken bestaat uit een brede omranding van cortenstaal met glooiende binnenranden en boomschors als grafbedekking. De fel oranje-bruine kleur komt door de roestende toplaag van het staal. Naast de fraaie kleur die het sta... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33792
Collectie
Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk, Oranje
Liggende deel
Cortenstaal
Materiaal
Cortenstaal, Glas
Productsoort
Fotoartikel
Staande deel
Glas, Glas en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het liggende deel van dit gedenkteken bestaat uit een brede omranding van cortenstaal met glooiende binnenranden en boomschors als grafbedekking. De fel oranje-bruine kleur komt door de roestende toplaag van het staal. Naast de fraaie kleur die het staal hierdoor krijgt, is de roestlaag ook een natuurlijke bescherming voor het staal zelf. Zo blijft het jarenlang goed. Als staande deel is er een foto compositie op glas gemaakt, die natuurlijk geheel volgens de wens van de familie is opgemaakt. U kunt zelf foto's meenemen om door onze grafische afdeling met de grootste zorg te laten opmaken tot een passende en representatieve letterplaat. In dit voorbeeld is er voor gekozen om de naam en datums niet op de glazen plaat te verwerken, maar om een kleine, ruw gevormde letterplaat van cortenstaal die voor de glasplaat is geplaatst.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen