close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met hart en rozen Natuursteen

Groot en imposant gedenkteken waar rond de hartvormige letterplaat fraai natuurstenen rozen zijn aangebracht. Het opschrift is uitgevoerd in een sierlijke letters van brons. De kettingen zijn goed bijpassend uitgevoerd in dezelfde kleur als de beletter... lees meer >
Product
22765
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Roos
Collectie
Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Robuust/groot, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Bruin, donker
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Productsoort
Fotoartikel, Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Groot en imposant gedenkteken waar rond de hartvormige letterplaat fraai natuurstenen rozen zijn aangebracht. Het opschrift is uitgevoerd in een sierlijke letters van brons. De kettingen zijn goed bijpassend uitgevoerd in dezelfde kleur als de belettering. De bloemenvazen in de zuilen bieden de mogelijkheid om altijd iets natuurlijks op het gedenkteken te plaatsen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen